Siirry sisältöön

Yhteistyökumppaneille

Karelia-ammattikorkeakoulu tarjoaa maahanmuuttajille suunnattuja koulutuksia, ohjausta, palveluja ja työpajoja. Tavoitteena on maahanmuuttajien tarkoituksenmukaisen koulutuksen, työllistymisen ja kotoutumisen edistäminen. 
SIMHE-Karelia palvelu on osa Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaa valtakunnallista SIMHE (Supporting Immigrants in Higher Education) – toimintaa. SIMHE-verkostossa on mukana Metropolia Ammattikorkeakoulu ja Oulun ammattikorkeakoulu sekä Helsingin, Turun ja Jyväskylän yliopistot. Toiminnan tarkoituksena on palvella aikuisia maahanmuuttajia ohjaamalla heitä sopivimmille ja tarkoituksenmukaisille korkeakoulutus- ja urapoluille kotoutumisen ja työllistymisen edistämiseksi.

Tarjoamme yksilöllistä ohjausta, jossa asiakkaan yksilölliset koulutus ja urapolut otetaan huomioon. Ohjaus on ilmaista asiakkaalle. Tarjoamme ohjausta suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme myös konsultointiapua muille maahanmuuttajatyötä tekeville. Ohjaajillamme on syvällinen koko korkeakoulusektorin tuntemus sekä ulkomaisten tutkintojen rinnastamisprosessin tuntemusta. He ovat myös opinto- ja uraohjauksen ammattilaisia.